GS1-palveluiden irtisanomisilmoitus

TÄRKEÄÄ - LUE TARKASTI ENNEN LOMAKKEEN LÄHETYSTÄ

Huomioithan, että GS1 yritystunnisteen irtisanominen ei ole mahdollista, mikäli irtisanovalla yrityksellä on vielä käytössään irtisanottavasta yritystunnisteesta muodotettuja GTIN-koodeja tai muita GS1 yksilöintitunnisteita.

Yritystunnistetta ei voi irtisanoa, mikäli yrityksellä on käytössään Synkka tai Golli -palvelu. Jos yrityksellä on ollut käytössään myös GS1 Rekisteri, irtisanottava yritystunniste passivoidaan myös GS1 Rekisterissä eikä sitä voi enää käyttää. Yritystunnistetta tai siitä muodostettuja koodeja ja tuotteita ei saa enää käyttää.

Palvelu tulee irtisanoa laskutuskauden (vuoden) loppuun mennessä, jotta seuraavan vuoden vuosilaskua ei muodostu. Irtisanomishetkellä avoimena olevat laskut tulee suorittaa ennen irtisanomista.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelun irtisanomisesta, olethan yhteydessä GS1 Asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@gs1.fi) ennen irtisanomislomakkeen lähettämistä.

Mikäli olemassa oleva palvelu halutaan siirtää toiselle yritykselle, tulee asiakkaan täyttää tämän irtisanomislomakkeen lisäksi GS1-palveluiden siirtolomake.

Irtisanomislomakkeen tiedot lähetetään automaattisesti lomakkeessa annettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös halutessasi tulostaa lomakkeen tiedot lähettämisen jälkeiseltä yhteenvetosivulta. Saat erillisen vahvistuksen sähköpostiisi, kun irtisanomisilmoituksenne on käsitelty GS1 Asiakaspalvelussa.


Irtisanottava palvelu (valitse vähintään yksi seuraavista) *

Jos irtisanot useamman, erottele yritystunnisteet toisistaan pilkulla

Syy irtisanomiseen:

Irtisanominen astuu voimaan *

Yhteystiedot:


Roskapostin estämiseksi, ruksaa ylläoleva laatikko.